Byggsystem av aluminiumprofiler

Via vår partner Bosch Rexroth kan vi erbjuda ett sortiment av aluminiumprofiler som består av mer än 1 500 komponenter, det är ett av världens största byggsystem. Systemet har utvecklats i över 30 år och blir bara bättre och bättre.

Byggsystem av aluminium

Beskrivning

Ett byggsystem av aluminiumprofiler erbjuder möjligheten att skapa säkra, mångsidiga och funktionella lösningar som ökar arbetsproduktiviteten. Aluminiumprofiler kan användas inom många olika produktionsområden och ni kan förverkliga er idé på kort tid, vilket leder till en låg planeringskostnad.

Alla komponenter är anpassade till varandra och erbjuder ett nästan oändligt antal kombinationsmöjligheter. Aluminiumprofilerna har hög lastkapacitet, är enkla att hantera och har hög hållbarhet samt är korrosionsbeständiga.

Aluminiumprofiler

I Västerås har vi ett stort lager med profiler i olika storlekar och längder. Profilerna kan vi kapa till önskad längd, samt bearbeta och montera.

Aluminiumprofiler

Profiler med 6 mm spår

Storlek: 20-60

Aluminiumprofiler

Profiler med 8 mm spår

Storlek: 11–120

Aluminiumprofiler

Profiler med 10 mm spår

Storlek: 15-360

Tillbehör till aluminiumprofiler

Till våra aluminiumprofiler finns det ett stort utbud av tillbehör. Tillbehören finns i en mängd olika utföranden med olika funktioner, såsom fästelement, fötter, skydd, dörrar m.m. De vanligaste tillbehören till aluminiumprofilerna har vi på hyllan för snabb leverans.