Om Avans

Grafisk bakgrund

Avans Group

Have a nice day.

Vad kostar ett leende? Inte speciellt mycket. Samtidigt kan ett leende vara väldigt värdefullt i en stressad situation, där det enda man vill åstadkomma är status quo.

Under de drygt 35 år som Avans funnits har vi jobbat med två tankar som hörnstenar. Ett – vi ska arbeta så pass nära kunderna att vi kan deras miljö och maskiner, minst lika bra som de själva. Två – vår arbetsglädje ska smitta av sig.

Avans grundades i Västerås och är nu i en tillväxtfas. Vi har ett eget välsorterat lager och ett tätt samarbete med våra leverantörer som ger oss en bra flexibilitet när det gäller snabba leveranser. Nu etablerar vi även kontor i Karlskoga och på Lidingö strax utanför Stockholm.

Vi tillhandahåller kul- och rullager, transmission, motorer, kulskruvar, kopplingar, frekvensomriktare, linjärstyrningar, aluminiumprofiler och fläktar. Det är kanske inte alltid världens roligaste grejer, men de är helt nödvändiga för din affär. Därför finns vi här för dig och vi ser till att du har produkterna hos dig inom 24 timmar.

Observera att om du är sur, arg och stressad när du tar kontakt med oss, kommer vi inte försöka muntra upp dig med Göteborgsvitsar och kluriga gåtor. Däremot är vi ganska säkra på att du går härifrån med hopp om livet och ett bra bemötande i bagaget.

Mdarbetare för maskintillbehör