Om Avans

Grafisk bakgrund

Avans Group

Have a nice day.

Vad kostar ett leende? Inte speciellt mycket. Samtidigt kan ett leende vara väldigt värdefullt i en stressad situation, där det enda man vill åstadkomma är status quo.

Avans har funnits i drygt 35 år, med två tankar som hörnstenar. Vi ska arbeta så nära kunderna, att vi kan deras miljö och maskiner minst lika bra som de själva. Och att arbetsglädje smittar av sig.

Vi började i Västerås, och är nu i en tillväxtfas, där vi har öppnat lager runt om i Sverige och Europa, samt etablerat kontor i såväl Stuttgart, Karlskoga, som på Lidingö strax utanför Stockholm.

Vi tillhandahåller kul-och rullager, transmission, motorer, kulskruvar, kopplingar, frekvensomriktare, linjärstyrningar, aluminiumprofiler och fläktar. Det är kanske inte alltid är världens roligaste grejer. Men det är helt nödvändigt för din affär, att vi finns här och har dem hos dig inom 24 timmar.

Observera att om du är sur, arg och stressad när du tar kontakt med oss, kommer vi inte försöka muntra upp dig med Göteborgsvitsar och kluriga gåtor. Däremot är vi ganska säkra på, att du går härifrån med hopp om livet och ett bra bemötande i bagaget.

Mdarbetare för maskintillbehör