Servosystem

Elektriska driv- och styrsystem (servosystem) är automatiseringslösningar för den moderna fabriken. Servosystem används för att kontrollera och driva elektriska maskiner och apparater. Dessa system kan variera i storlek och komplexitet beroende på tillämpningen.

Servodriver
Servomotor

Våra servosystem

Servosystem används i en mängd olika tillämpningar, inklusive industriell automation, fordonsteknik, robotik, processkontroll, och många andra områden där exakt kontroll och styrning av rörelse och kraft är nödvändig. Dessa system möjliggör effektiv och flexibel drift av elektriska maskiner och bidrar till att automatisera och förbättra olika processer.

Med intelligenta komponenter som elektiska styrningar, drivenheter, motorer samt innovativa programvarulösningar och app-teknik, möjliggörs helt anslutna applikationer. De modulära, skalbara lösningarna lever upp till kraven för de flesta applikationer.

Vår partner Bosch Rexroths portfölj av servosystem erbjuder kompletta automationslösningar som kombinerar rörelse-, robot- och logikkontroller till ett enhetligt system. Utforska en ny värld av automatisering med vårt senaste servosystem: ctrlX.