Linjärteknik

Grafisk bakgrund

Om linjärteknik

Vi levererar allt inom linjärteknik, inte minst kulskruvar och linjärstyrningar. Men vårt fokus ligger inte bara på leverans, utan på personlig problemlösning, teknisk support och kundspecifika lösningar. Vi vet hur viktigt det är att få snabbt stöd om man exempelvis får ett akut stillestånd. Det är en av anledningarna till att vi erbjuder service dygnet runt.

24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan kan ni komma i kontakt med oss via telefon.

Inte för inte är vi en certifierad partner och återförsäljare.

Vi är certifierade återförsäljare till Bosch Rexroth. Partnerkonceptet garanterar service och kompetens på högsta nivå.

Genom Certified Excellence-programmet skapar Bosch Rexroth en förtroendefull och långsiktig relation med utvalda försäljningspartners runtom i världen, vilket höjer servicenivån och underlättar för kunder. Vi uppfyller programmets höga kompetens- och kvalitetskrav. Därför har vi nyligen kunnat öka utbudet av Bosch Rexroths tekniska lösningar.

Vi är också stolta återförsäljare till Korta Group, Kuroda Jenatec och Schaeffler. Tack vare unika samarbeten med favoritleverantörerna, kan vi erbjuda dig som kund snabb support och högkvalitativa produkter.

Två män jobbar med att mäta.

Service dygnet runt

Vi står bakom dig, vad som än händer.

Avans är ett flexibelt företag med kompetens och service i fokus. Vi besitter över 35 års erfarenhet och vi fortsätter att utvecklas och växa för att följa med kundernas behov. Vi vet hur viktigt det är att få snabb support om ni råkar ut för ett akut stillestånd. Det är därför vi erbjuder service dygnet runt. 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan kan ni komma i kontakt med oss via telefon. På så sätt kan vi hjälpa er vidare när tiden är som mest kritisk. Vi tar inte ut några jouravgifter.

Man arbetar med att hjälpa kollega.

Expresstillverkning

Vi på Linjärteknik erbjuder ODD, där ODD står för one day delivery.

Vi på Linjärteknik erbjuder ODD, där ODD står för one day delivery. När leveranstiden är kritisk är vårt ODD-system för kulskruvar ett mycket bra alternativ. Målet är att kunna erbjuda en ny kulskruv med expresstillverkning inom 24 timmar. Våra kulskruvar kan anpassas till de flesta CNC-maskiner på marknaden. Råmaterial från våra leverantörer lagerhålls i Västerås, sedan bearbetas det i vår verkstad, antingen enligt ritning eller befintlig kulskruv.

Man arbetar med ett metallrör.